Färgprover - Duo rullgardiner Färgprover - Duo rullgardiner

Färgprover skickas normalt inom 2-3 dagar

Storleken på prover för rullgardiner, lamellgardiner , projektordukar är cirka 10 x 15 cm

Plissegardiner ca: 5 x 10 cm

Persienner ca: 6 cm

Med hjälp av våra färgprover har du en chans att få en uppfattning om hur just dina duo rullgardiner kommer att se ut i din miljö innan du lägger din beställning.

För våra duo rullgardiner erbjuder vi möjlighet att enbart beställa "samlings-kataloger" som innehåller flera tyger från samma grupp i form av en mindre del-kataloger därav det högre pris som skall deponeras.Givetvis returnerar vi pengarna till ditt konto när våra utlånade prover kommit i retur till oss.

Läs mer om färgprover här (Öppnas i en ny flik). Var god notera att du måste alltid lämna tillbaka dina mottagna prover inom 14 dagar!

Våra färgprover skickas från oss vanligtvis inom 2-3 dagar. Räkna sedan med att Postnords hantering av brev innebär ytterligare ett par dagar innan prover kommer att anlända i din brevlåda.

Här kan du kolla i vår PDF-KATALOG

Viktigt ! Prover för duo-gardiner består av ett "set" som innehåller samtliga färger för vald tyg-grupp. Det är inte möjligt att beställa enstaka prover utan vi skickar alltid en komplett väljare för respektive grupp.(givetvis återbetalas 100% av deposition för samtliga prover enligt våra villkor)