Rullgardiner - Var vill du börja? Rullgardiner - Var vill du börja?

Planering av rullgardiner
Du har beställt förr och känner till allt du behöver veta. Alternativt vill du gå direkt till konfiguratorn.
Till rullgardinskonfiguratorn
Rullgardinsinstruktioner
Lär dig hela processen av att mäta, beställa och montera dina skräddarsydda rullgardiner. Låt oss vägleda dig.
Till rullgardinsguiden
Ingen bild
Se förkonfigurerade varianter som du därefter kan skräddarsy efter smak. Bli inspirerad och upptäck möjligheterna.
Till rullgardinsgalleriet

Kort om våra rullgardiner Kort om våra rullgardiner

Skräddarsytt

Alla rullgardiner levereras måttillverkade exakt efter dina anvisningar. Från oss får du inte några rullgardiner som är för korta eller för breda och som kräver timmar med extraarbete med förkortning och annan bearbetning. Det är bara att packa upp och montera på plats!

Motorstyrt eller klassisk styrning

Rullgardiner är en väldigt flexibel produkt och finns att hitta i enkla, prismässiga utföranden samt mer exklusiva varianter. Ett exempel på de förstnämnda är de klassiska rullgardinerna styrda med hjälp utav kulkedja eller fjäder. Men på senare tid har motorstyrda sådana tagit allt mer plats i såväl hem som kontor.

Brett sortiment

Oavsett din tillämpning, hittar du hos oss marknadens största utbud av färger, tygtyper och egenskaper. Exempel på detta kan vara tunnare ljusdämpande tyger som ger ett balanserat ljusinsläpp till tjockare och helt mörkläggande tyger. Tyger som reflekterar värme på utsidan, för att ge behagligare inomhusmiljö. Miljö och brandklassade tyger, samt designtyger med moderna färger och mönster.

Mörkbruna rullgardiner

Hur du beställer dina rullgardiner Hur du beställer dina rullgardiner

Måttagning av rullgardiner

Vår filosofi

Går ut på att erbjuda attraktiva priser och ett brett sortiment av rullgardiner. För att uppnå detta har vi en affärsmodell som skiljer sig något från de traditionella solskyddshandlarna och montörerna.

Du mäter

Först och främst är det viktigt att du har en klar idé om vad för rullgardiner du vill ha och var dessa skall monteras. Läs med fördel i vår kunskapscentral eller besök galleriet för inspiration. Därefter är det viktigt att du mäter dina fönster på rätt sätt. Genom att mäta själv, sparar du pengar på att inte behöva kalla på hantverkare. Du hittar allt om hur du mäter i vår kunskapscentral.

Du beställer

Efter att du har mätt, och har bildat dig en uppfattning om vilken typ av rullgardiner du vill ha är det dags att beställa. Genom vår avancerade konfigurator slipper du maila, fråga och ringa oss vilket sparar dig tid. I konfiguratorn presenteras du endast med alternativ som är möjliga för ditt fönster, och förklaringar om din aktuella rullgardin inte går att tillverka. På så vis kan du testa dig fram och när du är redo är det bara att fullfölja köpet.

Du monterar

Efter någon vecka (vanligtvis 1-3 veckor, se aktuella leveranstider här) har dina rullgardiner kommit till dig och det är dags att hämta ut de. Om du har monterat IKEA möbler med framgång, kommer inte dina skräddarsydda rullgardiner vara någon skrämmande uppgift. Dessutom slipper du anlita dyra montörer. Alla monteringsinstruktioner hittar du i vår kunskapscentral.

Om du stöter på problem Om du stöter på problem

Vår kunskapscentral

Här hittar du all information och kuriosa om rullgardiner, men även våra övriga produkter. Vi hänvisar först och främst till denna innan du tar steget att kontakta oss.

Experthjälp

För att kunna hålla vår affärsmodell levande försöker vi hänvisa till våra hjälpsektioner och automatiserade konfiguratorer så mycket som möjligt. Men ibland räcker inte det. Vi svarar därför på enklare frågor via mail och kontaktuppgifter hittar du under support. För mer avancerad konsultation och hjälp tar vi ut en konsultationstaxa per timme. Hör av dig till oss för mer hjälp!

Montering

Persiennbutiken erbjuder ingen montering, men vi har samarbeten med lokala montörer på vissa orter. Hör av dig till oss för mer information. Se här var montering är möjlig

Experthjälp